+38 063 859-45-85
Відділ продажу
Відділ продажу
Гаряча лінія подтримки
Замовити дзвінок
Режим роботи:
Пн-Пт 8:00 - 19:00;
Сб-Нд 9:00-18:00

Сумки на плечі - найкращий вибір для кожної жінки та чоловіка

Сумки на плечі - найкращий вибір для кожної жінки та чоловіка

Сумки на плече — найкращий вибір для кожної жінки

Сумка є не просто повсякденним аксесуаром, а й по-справжньому незамінною річчю для кожної жінки. Без неї не обійтися в подорожах, щоденних справах, походах на заходи, на прогулянках. Навіть у найменшу сумочку може поміститися безліч потрібних речей, які роблять жінку леді.

Саме тому підбирати цей потрібний предмет потрібно правильно. Звертати увагу слід не так на цінову категорію, як на форму, місткість, матеріал, колірну гаму. Тільки з огляду на ці моменти, можна придбати справді універсальний аксесуар, який вигідно доповнить будь-який образ.

Переваги сумок через плече

Переваги сумок через плече

Сумки, шлея яких одягається на плече, часто невеликі. Але вони вміло доповнюють образ, підкреслюють вбрання та відмінний смак власниці. Міні-аксесуар є стильним, жіночним. З ним кожна дама здасться витонченою, тендітною.

Цікаво те, що при своїх невеликих габаритах подібні сумки вміщують досить багато речей. Покласти в них гаманець, гребінець, маленьку косметичку, ключі та телефон – не проблема. Звісно, за покупками ходити з ними не рекомендується. Але якщо вірити міським легендам, існує жінок, які примудряються вмістити в мініатюрну сумочку два кілограми гречки та пляшку вина.

Форма аксесуара може бути будь-якою. Незалежно від цього фактора, сумка зручно розташовуватиметься на плечі, не спадаючи з нього. Це звільняє руки, не обтяжуючи їх вмістом.

З головних переваг сумок, які одягаються на плече, слід зазначити:

  • зручність та комфортабельність – при невеликій вазі аксесуар є дуже стильним;
  • місткість - у них поміститься все, що може знадобитися поза домом;
  • універсальність - такі аксесуари поза модою, адже стали справжньою класикою. Вони завжди були та будуть стильними, красивими.

Майже всі моделі, представлені в нашому інтернет-магазині, дуже зручні. Вони ідеально вписуються у підібраний гардероб та коштують недорого.


Як обрати чоловічі сумки через плече

Як обрати чоловічі сумки через плече

Цей аксесуар незамінний не тільки для жінок, але і для чоловіків. І подібний предмет гардеробу набуває все більшої популярності.

Світові модні будинки постійно випускають нові колекції, моделі яких можуть бути як простими шкіряними, так і прикрашеними різними принтами, аплікаціями. Кожна з них зможе чудово послужити своєму власнику. Але перш ніж купувати екземпляр, необхідно визначитися з тим, куди ви її носитимете.

Є безліч аксесуарів на різні випадки життя: для ділових зустрічей підійде сумка, що нагадує барсетку, для прогулянки містом — схожа на рюкзак. Також є універсальні варіанти. Вони коштують трохи дорожче, тому що шиються в основному з натуральної шкіри, а не з джинсу або замінників. Але з ними можна з'явитися на роботі, діловому заході чи зустрічі з друзями.

Абсолютно унікальним аксесуаром виступає сумка листоноші - річ, яка одягається через плече. Вона містка, стильна та зручна. Її облюбували школярі, студенти та дорослі молоді люди. З такою моделлю можна ходити скрізь.

Як бачите, вибір справді величезний. І що саме придбати — лише ваше рішення. Головне, визначитися для себе з моделлю, її дизайном, ціновою категорією. Ми ж забезпечимо вам величезний асортимент якісних сумок від виробника з безкоштовною доставкою по Україні. З будь-яким придбаним у нас товаром ви почуватиметеся впевнено, комфортно та стильно!

Ми використовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для Вас.