+38 063 859-45-85
Відділ продажу
Відділ продажу
Гаряча лінія подтримки
Замовити дзвінок
Режим роботи:
Пн-Пт 8:00 - 19:00;
Сб-Нд 9:00-18:00

Стильні клатчі із натуральної шкіри Bond для чоловіків

Стильні клатчі із натуральної шкіри Bond для чоловіків


Клатчі для чоловіків від турецького бренду Bond із натуральної шкіри

Якісні та стильні аксесуари для чоловіків важливі не менше, ніж для жінок. Для багатьох представників сильної половини людства такі елементи гардеробу є не лише необхідними, а й незамінними для створення образу, демонстрації тонкого смаку та статусу власника.

Для виготовлення чоловічих шкіряних клатчів нині використовують різноманітні матеріали: від бюджетних замінників до дорогої шкіри екзотичних тварин. Розроблена та активно функціонує широка лінійка фасонів, моделей та кольорів. Але найбажанішими залишаються брендові чоловічі шкіряні клатчі оригінального дизайну зі шкіри високої якості.

Чому варто купити чоловічий шкіряний клатч

Високий темп сучасного життя потребує мобільності. При цьому важливо завжди справляти хороше враження не лише спілкуванням, а й охайним зовнішнім виглядом. Чоловічий клатч - це різновид невеликої сумки або трохи збільшеного гаманця, який вдало поєднує функції цих двох аксесуарів, має короткий ремінець для зап'ястя і іноді - знімний плечовий.

Такий різновид аксесуару для чоловіків дозволить завжди тримати при собі необхідні документи (право водія, паспорт, пропуск на роботу і т. д.), візитки, банківські картки, гроші, ключі, мобільний телефон або планшет.

Зручний клатч позбавить необхідності:

  • шукати місце для необхідних речей по кишенях;
  • шкодувати про забуті вдома документи;
  • довго згадувати, куди було покладено потрібну візитку;
  • дряпати екран телефону про ключі у кишенях;нишпорити у пошуках грошей чи банківської картки;
  • переживати про можливу крадіжку.

Клатчі з натуральної шкіри підійдуть будь-якому чоловікові, незалежно від віку та виду діяльності. У повсякденному житті такий аксесуар у стилі casual легко поєднується із джинсами. Яскравим доповненням ділового образу стане класчна модель чоловічого портмоне, яка підкреслить витончений стиль та строгість костюма.

Різноманітність чоловічих клатчів від бренду Bond

На сторінках інтернет-магазину Bags-ua широко представлена продукція виробника Bond із Туреччини. Чоловічі шкіряні клатчі із натуральної шкіри цей бренд випускає вже кілька десятиліть. Завоювати розташування покупців допомогли продумані та функціональні моделі, виконані з натуральних матеріалів в оригінальному стилі та лаконічному дизайні.

Для виготовлення клатчів для чоловіків турецький виробник використовує натуральну шкіру різної вичинки, замшу та лакову шкіру. Спеціальна технологія обробки дозволяє зробити матеріал приємним на дотик, привабливим, міцним та стійким до зносу.

Не менше уваги виробник звертає і на якість виконання швів та закладення стиків. Моделі клатч розробляються з урахуванням потреб та потреб користувачів. Тому в каталозі представлені різні розміри, екземпляри з оригінальними декоративними елементами та виконані у різних стильових манерах. Для внутрішньої обробки також вибираються тільки зносостійкі матеріали, якісна фурнітура і приваблива на вигляд.

Різноманітна палітра кольорів та максимальна функціональність роблять моделі клатчей від Bond універсальними варіантами аксесуарів як для повсякденного використання, так і урочистих випадків.

Де купити чоловічі шкіряні клатчі в Україні.

Інтернет-магазин Bags-ua пропонує широкий вибір клатчів для чоловіків від фірми Bond за вигідними цінами з доставкою по Україні лише за 1–2 дні. Представлена у каталозі оригінальна продукція від виробників відрізняється демократичною ціновою політикою та високою якістю.

Гнучка система знижок, широкий асортимент, детальні описи, велика кількість фотографій товару, а також висока кваліфікація консультантів нашого магазину допоможе підібрати найкращий варіант клатчу для будь-якого чоловіка.

Ми використовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для Вас.