+38 063 859-45-85
Відділ продажу
Відділ продажу
Гаряча лінія подтримки
Замовити дзвінок
Режим роботи:
Пн-Пт 8:00 - 19:00;
Сб-Нд 9:00-18:00

Чоловічі та жіночі гаманці: вибираємо стильний аксесуар правильно

Чоловічі та жіночі гаманці: вибираємо стильний аксесуар правильно

Чоловічі та жіночі гаманці: вибираємо стильний аксесуар правильно

Щодня нам необхідно мати при собі купу важливих дрібниць: кредитні картки, права, перепустку на роботу або в спортзал, фотографії коханих, візитки і, звичайно, гроші. І немає кращого способу завжди тримати ці речі при собі, ніж помістити все у гарний та стильний гаманець.

Але як правильно вибрати відповідний розмір гаманця і чим керуватися при покупці цього багатофункціонального аксесуара для чоловіків та жінок?

Спробуймо розібратися, на що варто звертати увагу при покупці зручного та якісного гаманця.

Вибір аксесуара для чоловіка

Вибір аксесуара для чоловіка

Чоловічий гаманець є не менш важливим елементом завершеного образу ніж жіночий. Стильний аксесуар у руках чоловіка здатний вигідно доповнити діловий чи практичний повсякденний образ.

При виборі потрібної моделі варто спочатку керуватися функціональністю, розміром і матеріалом виробництва.

Серед сотень моделей за розмірами можна виділити такі варіанти:

  • Компактні гаманці - можуть мати два або три розвороти. Це насамперед невеликі габарити та функціональність.
  • Вертикальні гаманці - великі за розміром, з безліччю кишень та відділень. Вони, крім купюр, можна помістити практично всі необхідні речі, аж до смартфона.
  • Затискачі для грошей та картхолдери – дуже практичні, компактні та оригінальні різновиди гаманців, які мають одну очевидну функцію. Якщо для чоловіка важлива конкретика, такий вибір буде для нього ідеальним.

Усередині таких аксесуарів розташовані кишені для грошей, кілька слотів для карт або візиток, а також може бути окрема маленька кишенька для дрібниць.

Ідеальний вибір для тих, хто воліє класти гаманець у кишеню піджака, куртки чи штанів. При цьому в такий аксесуар можна помістити тільки найнеобхідніше.

Носити такі моделі можна як у сумці, так і просто в руках, але в кишеню джинсів або піджака помістити вже не вийде.

За функціональністю та місткістю такі гаманці можуть замінити барсетку, якщо чоловікові не потрібно при собі мати габаритніші речі.

Що стосується вибору клямки, виробники представляють моделі гаманців на кнопках, магнітах, блискавках або зовсім відкриті. Кожен може вибрати варіант залежно від власних потреб та переваг.

Жіночий гаманець

Жіночий гаманець

Для жінок модний та стильний гаманець – ще один спосіб наголосити на своїй індивідуальності. Але бажання слідувати останнім тенденціям моди зовсім не виключає можливості вибрати яскравий, але зручний та місткий аксесуар.

Різновидів жіночих гаманців трохи більше:

  • Класичні моделі - горизонтальні та практичні. Складаються вдвічі, зазвичай, закриваючись кнопкою або магнітом. Вони розміщують тільки все необхідне, і такі гаманці ідеально поміщаються в сумочку або портфель.
  • Портмоне подвійного чи потрійного складання - мають менші габарити, ніж класичні, але більший обсяг.
  • Гаманець-клатч – практично жіноча сумочка у мініатюрі. У них передбачено більше різноманітних відділень і можна помістити телефон. Можуть мати ремінець для зап'ястя, що дозволяє носити аксесуар без сумки
  • Безкаркасні моделі — через обмежену функціональність цей різновид гаманця зустріти вже досить складно. Але такі аксесуари на блискавці або кліпсі дуже компактні, тому поміщаються навіть у театральну сумочку.

Ті, хто любить подорожувати, такі моделі можуть використовувати як органайзер.

Вибираючи жіночий аксесуар, також варто керуватися критеріями практичності та зручності.

Матеріали виготовлення

Материалы изготовления

Дизайнери представляють безліч варіантів, але найпрактичнішими залишаються гаманці з натуральної шкіри. Будь то замша, лакова або дублена шкіра, вона в будь-якому випадку надійніша і зносостійкіша. До того ж пошкодження та витончення матеріалу на вигинах та засувках відбуватиметься набагато повільніше, ніж у тканинних або моделях зі штучної шкіри.

Так що, милі пані та панове, при виборі гаманця дотримуйтесь своїх уподобань і відчуттів. Тоді ви точно зможете знайти не просто стильний, але і зручний для себе аксесуар.

А купити модель, що сподобалася, можна на сторінках сайту Bags-ua зі швидкою доставкою по Україні.

Ми використовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для Вас.