+38 063 859-45-85
Відділ продажу
Відділ продажу
Гаряча лінія подтримки
Замовити дзвінок
Режим роботи:
Пн-Пт 8:00 - 19:00;
Сб-Нд 9:00-18:00

Шкіряні сумки Tony Bellucci: все, що потрібно знати про стильну колекцію

Шкіряні сумки Tony Bellucci: все, що потрібно знати про стильну колекцію

Стильні аксесуари від бренду Tony Bellucci

З'явившись нещодавно, всього в 1992 році, бренд Tony Bellucci досить швидко завоював високі позиції на світовому ринку шкіряної галантереї. Він досі продовжує доводити чудову якість продукції новими лінійками трендових аксесуарів.

Продукція, створена за ескізами італійських дизайнерів та виключно з італійських матеріалів, виробляється в Туреччині. Для виготовлення жіночих та чоловічих сумок, а також гаманців та портмоне використовується високоякісна бичача шкіра тонкого вироблення. Моделі виконані у стриманому класичному дизайні, який ефектно поєднується з блиском шкіри та різними текстурами: гладкою, під зміїну шкіру, з імітацією коркового дерева.

Практичні та якісні вироби вигідно підкреслять бездоганне почуття стилю свого власника та можуть стати чудовим подарунком.

Вишукані сумки Tony Bellucci для чоловіків

Вишукані сумки Tony Bellucci для чоловіків

Лінійку чоловічих шкіряних аксесуарів відрізняє практично ідеальний баланс ціни та якості. У ній присутні не тільки гаманці та портмоне, а й рюкзаки, портфелі та чоловічі сумки Tony Bellucci.

Від подібних виробів брендові речі цієї марки відрізняють:

  • прийнятні ціни;
  • висока якість та акуратність виконання;
  • лаконічність та функціональність дизайну.

Завдяки правильній обробці шкіри чоловічі рюкзаки, портфелі та сумки Tony Bellucci на практиці довели свою зручність та довговічність. Підкреслити діловий стиль дозволять місткі портфелі, а для повсякденних потреб та до одягу невимушеного стилю підійдуть сумки через плече чи рюкзаки.

Вибір кольорів, дизайнів та різноманітність видів обробки шкіри в лінійці портмоне та гаманців дозволять кожному підібрати виріб під свій смак. Аксесуар від Tony Bellucci стане завершальним штрихом образу з класичним суворим костюмом і також органічно виглядатиме зі зручною курткою та джинсами. Широкий асортимент виробів з натуральної шкіри дозволить задовольнити бажання навіть найзатятішого шопера.

Витончені жіночі колекції від Tony Bellucci

Витончені жіночі колекції від Tony Bellucci

Жіночі сумки Tony Bellucci відрізняються оригінальним та ретельно продуманим дизайном. Такий стильний аксесуар дозволить вносити завершальні штрихи або акценти в жіночих образах будь-якої тематики.

Великий вибір моделей та кольорів брендових шкіряних виробів не обмежує фантазію:

  • Романтичний стиль з платтями, що летять, доповнять невеликі сумочки з оригінальною фурнітурою або клатчі.
  • Для практичних та активних дівчат чудово підійдуть акуратні портфелі та рюкзаки, у відділеннях яких помістяться улюблена книга або планшет, кухоль-термос та необхідна косметика.
  • Діловий костюм ідеально підкреслять класичні жіночі сумки среднього розміру.

Жіночі шкіряні гаманці і портмоне також не залишать серця модниць байдужими. По-перше, багато хто оцінить високу якість виконання, палітру кольорів, різноманітність моделей та незвичайну текстуру матеріалу.

По-друге, всіх приємно здивують доступна ціна виробів та їхня довговічність. Віддавши перевагу цьому бренду, можна отримати практичну та оригінальну річ, яка ніколи не вийде з моди, адже класика вічна.

Для жіночих шкіряних виробів дизайнери бренду Tony Bellucci розробили оригінальні моделі, сміливі колірні рішення, ексклюзивні поєднання текстур, оздоблень та фурнітури. Будь-яка модниця без особливих зусиль відшукає саме таку сумку, якої не вистачало в її гардеробі.

Побалуйте себе незвичайним аксесуаром, який, крім приємної ціни, має бездоганну якість і функціональність. Найкращий вибір стильних сумок для чоловіків та жінок у каталозі на сайті BAGS-UA!

Ми використовуємо файли cookie, щоб сайт був краще для Вас.